06/11/2008 - Ventdelplà

Avui fel el primer cafè amb la Clàudia Cos, la Cristina de la sèrie de Televisió de Catalunya, Ventdelpà. Avui serà a Igualada en motiu amb l'Anna Barrachina, l'Abel Folck, el Josep Ma. Benet i Jornet i els guionistes de la sèrie.
·················
Al quiosc 103.2 l'Àngels Chacón i el Josep Casanovas parlen de la ciutat i la situació econòmica, i el Ramon Prat ens parla de la importància de tonificar les parts que menys utilitzem durant la vida diària, per tenir un cos més saludable.
·····
Les notícies del dia passen per les crítiques del PP al Pla de Dinamització Comarcal, la resposta de l'Alcalde Jordi Aymamí a la diputada anoienca d'ERC Marina Llansana i el festival Zoom.
·············
* Cançó del dia: el dia en què fa anys l'entrada en vigor dels controls d'alcoholèmia, Don't drive drunk (Stevie Wonder)


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

1 comentari:

Cora ha dit...

fa dies que això no acaba de tirar... La Cèlia va dir que era perquè s'havien baixat massa programes i que el servidor s'havia colapsat, o alguna cosa així. La veritat és que no domino massa el tema, però quan vegi a la Cei li comento!!
Però no t'ho prenguis com res personal eh! Jajajaaa!