12/01/2009 - Ens posem de bon humor!

El primer cafè de Ràdio Igualada vol posar-se de bon humor! Per això busca el millor acudit en què hi surti la paraula cafè! Tots els que participin al concurs, podran optar a aconseguir una nit per a dues persones a l'Hotel Barceló de Sant Esteve Sesrovires, amb un circuit d'SPA.

Per participar-hi només ens heu de trucar els matins de nou a deu, al 93-805.43.00 i explicar-nos l'acudit. També ens el podeu enviar per correu a cafe@radioigualada.cat o fins i tot publicar-lo al grup que El primer cafè té al facebook.
········

Avui fem el primer cafè del dia amb la coordinadora del Centre Cívic de Fàtima, la Gemma Riera, que ens explica com estan anant les inscripcions pel nou trimestre d'activitats als centres cívics municipals.
···
A més a més, el Jordi Quintana ens deixa en fora de joc parlant de la plantilla del Barça i l'Àngel Ruíz ens fa escoltar la tele a la Carta d'ajust. Als últims minuts, la Montse Candàliga ens obra l'agenda cultural de la ciutat i ens hi escriu tot el que no podem deixar de fer per viure amb intensitat de les activitats que s'ofereixen a Igualada.

* Quan al primer dia de la setmana anem amb calma perquè això no ha fet més que començar, escoltem No tinguis pressa (Sopa de Cabra)
MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com