19/02/2009 - correm una duatló

Avui fem el primer cafè del dia amb l'atleta Toni Martínez, un dels organitzadors de la duatló Ciutat d'Igualada que es celebrarà aquest diumenge, 22 de febrer. És la tercera edició en la categoria sènior, i la primera en infantil.
··········
A més a més, el Toni Cortés i l'Anna Marsal la fan petar al quiosc 103.2, i el Ramon Prat, del gimnàs de l'Ateneu, ens posa més deures per "l'operació bikini": caminar 25 minuts cada matí, a més de pujar escales. El Ramon ens dóna una fórmula màgica: aparcar un i comprar dos (aparcar a un lloc i anar a comprar a dos establiments diferents sense moure el vehicle).
··················
El Jordi Cuadras ens explica un nou punt del manual del bon igualadí: "per carnaval no et disfressaràs i amb prou feines aniràs a veure la rua". Al post-it, la Montse Candàliga ens anota tota l'actualitat cultural de la ciutat al post-it del programa. ACAPS-Anoia (Montbui Solidari) ens convida a veure la Maternitat d'Elna, aquest dimecres 25 de febrer. Cal enviar un correu a montbui-solidari@hotmail.com.

* Cançó del dia: "Our house" (Madness)