12/03/2009 - adoberies i aeroports


Avui fem el primer cafè del dia amb el president del Gremi de Blanquers d'Igualada, el Pere Tomàs, que expressa el malestar dels adobers pel fet de tenir productes amb preus menys competitius que la resta. Demanen que l'administració es faci càrrec d'una part de la depuració d'aigua, com es fa a d'altres indrets, i així poder tenir preus més competitius.
····················
Durant el programa, parlem amb l'alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer. Ahir al vespre, el municipi va decidir no presentar candidatura per l'aeroport corporatiu després d'una assemblea amb els veïns. L'Anna Marsal, de l'anoiadiari, i el Toni Cortés, de La Veu de l'Anoia, la fan petar sobre aquest i molts altres temes al quiosc 103.2
····
A més a més, el Jordi Quintana ens posa molt en forma sense haver de moure un dit: pensant, tal com ho va fer el Janquiu Aberdeen. Se li escapa una mica de les mans... I el Jordi Cuadras ens anota un nou punt del manual del bon igualadí: quan quedis amb els amics, et trobaràs amb ells a Correus, la font de la nena, el Pedraforca o el Pull!
Al post-it, la Montse Candàliga ens parla del club de lectura, les conferències i el concerts que hi ha programats a la ciutat!

* Cançó del dia: "És moment" (Cris Juanico)


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe116.mp3