23/03/2009 - automercat!


Avui fem el primer cafè del dia amb el president de Fira d'Igualada, Pere Carles, que valora molt positivament l'Automercat. Mës de 3000 visitants i prop de 40 vendes in situ, permeten a la fira del cotxe d'ocasió fer front a la crisi.
···········
A més a més, el Jordi Quintana ens destaca el flamant campió de la copa del Rei d'Hoquei, el Club Patí Vic, i l'Àngel Ruíz, a més de recordar la graella televisiva del dia, comenta algunes novetats: retorn de Xavier Sardà a Telecinco amb "La tribu", l'acompanyaran Carlos Latre, Boris Izaguirre i Mercedes Milá, Manel Fuentes a La Sexta i el retorn de Barrio Sésamo a TVE. També ens explica què és un crossover: l'aparició d'un personatge d'una sèrie, a una altra sèrie. N'hi ha hagut de "House" i "Anatomia de Grey", "Bola de Drac" i "El Dr. Slump" i ara n'hi haurà entre "Bones" i "Padre de Família".
··························
Als últims minuts, la Montse Candàliga ens parla de cultura! Avui hi ha xerrada de l'AUGA, i demà presentacions literàries, tot plegat quan ja s'ha presentat la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil, que es farà a Igualada de l'1 al 5 d'abril!

* Cançó del dia: quan fa anys l'expressió OK, "It's OK" (Attomic Kitten)


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
CAFE123.mp3