01/04/2009 - aixequem el taló de la Mostra!


Avui fem el primer cafè del dia amb el director artístic de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de Catalunya, l'Oscar Rodríguez, que ens parla del programa i totes les novetats de la Mostra! Més de 100 espectacles, 51 companyies i més de 430 programadors per celebrar el vintè aniversari! Al capítol Mostra, també parlem amb la Luisa Casas, directora de "Ni Romeo ni Julieta", l'espectacle inaugural de la fira, que serà avui a les vuit del vespre, amb entrada gratuÏta a l'Ateneu.
········
D'altra banda, l'Eva Sellés ens parla del millor gènere que hi ha avui al Mercat Municipal de la Masuca, faves de gra i de pell, pèsols, mongeta perona, carbassó, espàrrec i les maduixes del maresme!
···············
A més a més, la Síndica de Greuges Municipal, l'Assumpta Sagristà, ens parla de l'incivisme i de la deficient política comunicativa de l'empresa SIMA. Avui al post-it del programa la Montse Candàliga hi anota el seminari de cinema espanyol, avui a l´Ateneu, de la presentació literària de "Olor de colònia", al mateix lloc i a la mateixa hora.
Avui, per donar la benvinguda a la mostra, "Qualsevol nit pot sortir el sol" (Sabor de Gràcia)
Per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:cafe130.mp3