24/04/2009 - Firafoc


Avui fem el primer cafè del dia amb el Ramon Puig i el Jaume Prats, del Grup Mal Llamp d'Igualada. El primer firafoc ja és a punt, començarà demà a les deu del matí al Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia.
····················
A més a més, l'Eva Sellés ens parla dels espàrrecs, alls tendres, carxofes, carbassons, pèsols, estirabecs, mongetes bobby i taronges de taula! Els Jordis Quintana i Marcé comencen xerrant de llibres i acaben esgarrifant-se (bé, només el Marcé...) amb les crispetes i les porqueries que hi afageixen els americans.
·······
El David Canto ens ha presentat una nova sessió matinal de cinema, i la Montse Candàliga ha explicat l'apretada agenda del cap de setmana!

* Cançó del dia: quan ja hi ha a punt una nova fira del foc... "Rock rumbero" (La Troba Kung fú)

--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe144.mp3


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

1 comentari:

RAM ha dit...

I have a bit of a social media addiction and I was so happy to find Hypster.com. It lets me use my music playlists on all my profiles even my music blog. As an independent artist I look for any way possible to promote my music and this site is amazing and offers a great artist profile section. Unlike many of the sites, http://www.hypster,com is comletely free!


Create a music playlist