30/04/2009 - som culés!

Avui fem el primer cafè del dia amb el president de la penya blaugrana d'Igualada, Ramon León, la penya fa 50 anys i parlem del Barça amb el seu president.
···············
El Ramon Prat dóna diferents consells per a les embarassades. A partir dels tres mesos, l'exercici es fa molt important. Cardiovascular, però sobretot muscular, així circula més sang pels muscles i hi ha més nutrients. Després de l'embaràs, cal esperar-se nou mesos.
····
Al quiosc 103.2 ens visita el Toni Cortés, de La veu de l'Anoia, i l'Anna Marsal, de l'Anoia Diari. Amb ells parlem dels insults a la televisió, la fòbia a la grip porcina i les excentricitats de Sílvio Berlusconi. I el Jordi Cuadras ens presenta un nou punt del manual del bon igualadí: "criticaràs sempre que grans multinacionals com Mc Donald's, Pull&Bear o Mango s'instal·lin a Igualada, tot i que ajudin a situar-nos al mapa".
····
I als últims minuts, la Montse Candàliga explica l'actualitat cultural: avui una xerrada a la Kaserna sobre l'Espai Europeu d'Educació Superior (el procés de Bolonya). "Què està passant als instituts i a les universitats?" Serà a les set de la tarda.

* Cançó del dia: "Tantes coses a fer" (Els Pets)