26/06/2009 - test ràpid per detectar el virus del VIH

Avui fem el primer cafè del dia amb la Cristina Casas, que ens explica com funciona el test del virus del VIH, que des de fa unes setmanes es pot fer de forma gratuïta a tres farmàcies de la ciutat. La Rosa Vallès del barri de Fàtima, la farmàcia M.Rosa Singla (carrer Pujades) i la Farmàcia Verdés i Casas del mercat de la Masuca.
·····················
A més a més, l'Eva Sellés ens explica els productes de la seva parada de fruita i verdura, i la Montse Candàliga ens recorda la figura de Michael Jackson, hores després de la seva mort. Us deixem amb "Thriller" i "Black or White".
···········
Avui estrenem secció! Cada dos divendres marxem als afores de la ràdio amb l'expert en medi i salut de l'IMIS, Jordi Baroja. Avui ens apropa molts secrets dels mosquits i ens dóna diferents consells per evitar les seves picades! Màniga llarga, repel·lents naturals o artificials, evitar les acumulacions d'aigua a les terrasses i balcons i rentar bé una picada amb aigua i sabó són alguns dels secrets per conviure millor amb aquests animalons.
·······
El programa l'acabem amb l'agenda cultural del cap de setmana!


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe187.mp3