30/06/2009 - 9'67


Avui fem el primer cafè del dia amb l'igualadí amb millor nota de la selectivitat. És el Manel Mateu, que amb un 9'67 ha tret la nota més alta de l'Anoia i la vuitena millor de Catalunya.
···········
A més a més, el Jordi Vila ens parla de peix suau per poder-lo pair amb facilitat a l'estiu: llucet (10'90€/Kg), la bruixa del cantàbric (15'90€/Kg), la cueta de rap (19'80€/Kg), el bacallanet fresc que ve d'islàndia (6'90€/Kg), el llenguat, la perca i la maire.
····
Avui el Jordi Quintana estrena secció! Cada dimarts i cada divendres ens parlarà de les cançons de l'estiu. Parla de les cançons mítiques dels seixanta, setanta i vuitanta, i de la seva època. Ens recorda que una bona cançó de l'estiu ha de ser: cursi i/o d'amor i/o que parli de l'estiu i/o que sigui enganxosa. Avui és el torn de:"Casatchcock" (Georgie Dann), "Un rayo de sol" (Los diablos), "Hay que venir al sur" (Raffaella Carrá) i "Loco casi loco" (Fórmula V).
·················
Avui, l'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó la fan petar sobre el finançament, els grans concerts multitudinaris i les estafes multimilionàries del cas Madoff. Finalment, la Montse Candàlgia ens apropa festivals musicals de la comarca que anota al post-it del programa: rock a l'era de Carme, concert del roser a Sant Martí de Sesgueioles.

* Cançó del dia: "Daría" (La quinta estación)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:

cafe189.mp3