02/07/2009 - dies de concert!

Avui fem el primer del dia amb la tècnica de joventut i responsable de l'estiu jove 2009 Adela Morera, que ens explica com anirà la III Festa del Mestizzatge (aquest dijous a partir de dos quarts de deu del vespre a la sala) i el IV Certamen de música jove (aquest cap de setmana a la sala).
················
A més a més, el Ramon Prat ens dóna una nova dimensió de l'exercici físic: a l'hora de sortir a córrer o anar en bicicleta, és més productiu estar més pendent de tot el que ens ofereix l'entorn que no pas de les pulsacions, el temps o la nostra marca personal. La comarca té racons que gent de fora aprecia molt, i cal saber-los aprofitar per l'exercici físic, coses que per anys que portem voltant no ens hem parat mai a fixar-nos-hi!
········
L'Anna Marsal, de l'anoiadiari.cat i el Toni Cortés, de La Veu de l'Anoia, la fan petar al quiosc 103.2 sobre la llei d'educació, la figura de Vicenç Ferrer, i la de Baltasar Porcel. I el Jordi Cuadras ens proposa el punt número 23 del Manual del bon igualadí: "aniràs a tots els concerts de l'Anòlia, però no per la música, sinó per trobar-se i xerrar tota l'estona amb els amics fent cerveses". És veritat o no? Comenteu-ho al facebook del programa!

····

Finalment, la Montse Candàliga ens anota al post-it del programa: música, teatre, excursions i exposicions! Tota la cultura de la ciutat!

* Cançó del dia: quan comencen els dies de música local "Fes-me volar" (Festuks)


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:cafe191.mp3