06/07/2009 - agafem el taxi!


Avui fem el primer cafè del dia amb el president de l'Associació de Taxistes d'Igualada, Miquel Llopis, el dia en què es posa en funcionament el servei de ràdio taxi a la ciutat. Els taxis d'Igualada tenen un nou telèfon, el 93-873.22.22. Trucant a aquest número tindrem ràpidament un taxi al nostre abast.
···········
Com cada dilluns, el Jordi Quintana ens destaca un esportista: avui s'oblida de Cristiano Ronaldo i d'Ascwhin Wildeboer i s'aixeca per apropar-nos la figura de Roger Federer, el número 1 del tennis mundial, que ha recuperat el primer lloc a la llista ATP.
·····
L'Àngel Ruíz ens ha fet escoltar la tele parlant de la programació del dia. S'apropen les vacances i a la televisió s'abandonen els programes habituals i es canvien per les pel·lícules. L'Àngel ens anuncia el nou rècord de la sèrie "The Simpsons". Amb només 400 capítols, la família de groc s'ha vist durant 3000 hores. Hi ha també novetats importants a la graella: "Dexter" (careta) substituirà "House" a Cuatro i "El coche fantástico" tornarà a aparèixer per la petita pantalla: serà a TV1.
Al diccionari televisiu avui la lletra F. Filler. Són aquells capítols en què les sèries no avancen. No es descobreix res de l'argument principal i únicament omplen l'episodi.
···············
A l'acabar, la Montse Candàliga ens apropa els primers concerts de l'Anòlia (Els amants de Lulú i Proyección Activa). Demà comencen els concerts a partir de les 22.30h al Parc de l'Estació Vella. Al post-it del programa hi anota també la xerrada que farà aquest grup de música, Proyección Activa, aquest vespre a l'Ateneu (20.30h)
·····
Coneixem també la Núria Canyelles i la Berta Garcia, alumnes de batxillerat de l'Escola Pia que seran a la ràdio durant l'estiu.

* Cançó del dia: "Marta, Sebas, Guille y los demás" (Amaral)


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe193.mp3