canvi de vida


Avui fem el primer cafè del dia amb el Jaume Oromí, un igualadí d'adopció que després de diverses operacions per combatre l'obesitat mòrbida li ha canviat tant en positiu la vida que ha decidit, sis mesos després, anar a fer el camí de Santiago amb una altra persona que també ha passat pel mateix, l'Agustí Rabell. Podem seguir el dia a dia de la seva preparació i el diari del viatge a la seva web EX-XL.
····
D'altra banda, sortim de festa amb el Jordi Quintana que ens canta "Mediterraneo" (Los Rebeldes), "Enamorado de la moda juvenil" (Radio futura), "Cuando brille el sol" (La Guardia), "Marta tiene un marcapasos" (Hombres G) i "Sabor de amor" (Danza invisible). A més a més, ens prenem una píndola amb l'Hospital d'Igualada, una píndola que repassa els múltiples mètodes que hi ha per preparar el part.
·············
La Sara Martín es connecta a la xarxa per recomanar: rabiatifuscolera.wordpress.com, i al post-it del programa la Montse Candàliga hi anota les sessions de l'Anòlia i una xerrada sobre l'India aquest divendres al Centre Cívic de Fàtima.

* Cançó del dia: "Dicen" (Jarabe de Palo)


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com


>> Per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe198.mp3