la Lloll

Avui fem el primer cafè 200 amb la Lloll! L'actriu igualadina fa un recopilatori dels seus 25 anys de carrera amb l'espectacle "El show de la Lloll: 25 anys" a la Villaroel de Barcelona.
·········
D'altra banda, el Jordi Quintana ens proposa un secret per posar-nos en forma: en època del tour de França, mirar com els ciclistes fan esforços en plena calor. Només mirant-ho, el cos treballa de la mateixa manera! Per tant és important hidratar-se bé (cervesa, cubates...) i menjar molts hidrats: ganxitos, patates sabor jamón i cortezas de cerdo.
················
L'Anna Marsal i el Toni Cortés la fan petar al quiosc 103.2 sobre la nova flota d'Hispanos, el finançament, i el flamant fitxatge del Barça: Maxwell. A més a més, rebem la trucada de la Núria, treballadora de Visteon que és en una manifestació amb la resta de companys per intentar fer front a l'expedient d'extinció.
···
Amb el Jordi ITV (Igualadí de Tota la Vida) Cuadras tenim un nou capítol del manual del bon igualadí, amb disputa inclosa amb la manresana Montse Candàliga. Punt 25: "diràs que la programació de la Festa Major no val res i que cada any fan el mateix, però no te'n perdràs gairebé cap acte". I al final, la Montse Candàliga ens anota al post-it del programa el concert de "De Callaos" de l'Anòlia, i la proposta de paranoiaaccions:
"quinze anoiencs trien (i reciten) el seu poema preferit".

* Cançó del dia: "Surrender" (Laura Pausini)


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com


>>
per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí: cafe200.mp3