FMLN,secrets culinaris i exercicis per superar mals d'esquena (davant l'ordinador)

__de vuit a nou...
un dels membres del comitè d'empresa de Subministraments Bisbal, Manolo Lozano, ens explica com va anar la manifestació d'ahir. Avui...
··> se'ns està acabant el cafè, si us plau, els senyors de la màquina que vinguin a portar subministres que sinó no podrem prendre'n(suspèn): l'error del sentit comú que ha portat a uns joves del Montsià a confondre un gos gros amb una lleona.
··> gràcies perquè només falta un dia per ser divendres(aprova): els premis nobel de química. Han descobert com acabar amb els ribosomes de les cèl·lules, que permetria eliminar les cèl·lules dels bacteris.
El Jordi Cuadras ens parla des de la plaça de l'Ajuntament, el Cinto, del cafè de l'Ateneu, ens ensenya tot el que es pot fer amb la patata i dóna un truc per refredar una ampolla de vi, amb cinc minuts. Finalment el Ramon Prat ens ensenya quines zones hem de cuidar en el cas que treballem davant la pantalla.
>>per descarregar-te el programa (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe223(1).mp3

__de nou a deu...
els exdiputats del partit Frente Farabundo Martí de Liberación Nacional, Francisco Mena i Miguel Aleman, d'El Salvador, ens apropen la xerrada d'aquest vespre: "El Salvador, de la guerra a l'esperança" (a les 20.00h a l'espai Cívic Centre). L'Anna Marsal i el Toni Cortés la fan petar a la taula de tertúlia, i al post-it, la Montse Candàliga ens recomana els actes de les festes de la Font Vella.
>>per descarregar-te el programa (09.00-10.00h) fes clic aquí:
cafe223(2).mp3
banda sonora d'avui: