adéu al Zoom, una cérvola de resina i la publicitat a la tele

__de vuit a nou...
l'escultora tousenca Núria Riba ens explica com es treballa amb resina, ha fet una cérvola que es troba a la plaça de l'Ajuntament de Tous.Avui...
··> avui m'he trobat avellanes sobre la taula, les donaré a la M.Mercè. Li aniran bé perquè fan créixer els pits(aprova): l'ocell que va llençar una molla de pa sobre l'accelerador de partícules suís i va provocar un curcircuit.
··> avui m'hauré d'anar a confessar. He estat a punt de matar una impressora (suspèn):el virus FIFA (Federació Internacional per "Fotre" als Aficionats) que deixa sense lliga el proper cap de setmana. El Quintana avui destaca el boxejador David Huye per guanyar al totpoderós Nikolai Valuev (fa 2'13m).
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe244(1).mp3
__de nou a deu...
el director del Zoom, Jordi Comellas, valora molt positivament la setena edició del festival. El Francesc Vilaprinyó i l'Eva Ripoll la fan petar a la taula de tertúlia i l'Àngel Ruíz ens explica com serà la publicitat a partir de l'any vinent: 29 minuts d'anuncis a cada hora de programació. Ens apropa també la figura de Porah Winfrey, la M.Teresa Campos nordamericana. La Montse Candàliga ens convida a anar a la xerrada al voltant de les flors de Bach (18.00h-Ateneu) en el sí de l'AUGA.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe244(2).mp3
banda sonora del dia:
"Bizarre love triangle" (Commercial break up)