Diana Gómez, Clic TV, complements per millorar la imatge

__de vuit a nou...
parlem amb l’impulsor de Clic TV, el periodista Manel Caparrós, que ens explica com és la primera televisió per internet de la comarca. Avui...
··>treu la piscina de plàstic al terrat, avui farem bronzo(aprova):la projecció dels partits de futbol als cinemes.

··> cau cacau, cau cau, cacau, cau cacau cacauet (suspèn): la gent que no ha volgut comprar una fotografia de la Carla Bruni despullada en una subhasta.
 El Jordi Quintana destaca l’atela Usain Bolt, encapçala el rànquing dels  millors atletes de l’any. A més, la Susana Maldonado dóna diferents consells a l’hora de vestir-se: recomana aproximar-se al màxim a una figura de rellotge de sorra (cintura més estreta que espatlles i cadera). Podem aconseguir-ho amb complements que propiciïn aquesta figura.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe254(1).mp3 
__de nou a deu...
fem el cafè amb la jove actriu Diana Gómez, que ens explica la seva última pel·lícula, "Eloïse". L'Anna, dels fruits secs de la Masuca, ens apunta el que necessitem per fer torrons i l'Eva Ripoll i el Jordi Quintana la fan petar a la taula de tertúlia. A la carta d'ajust, l'Àngel Ruíz dóna la data d'inici de la sisena temporada de Lost: 02/02/10. També ns explica que es busquen reporteres per "Sé lo que hicisteis..." i que el Barça-Madrid es podrà veure en HD als cinemes. A més, felicitem els informatius "Telediario 2" que han rebut el premi TV News Award al millor informatiu del món.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h)fes clic aquí:cafe254(2).mp3 
banda sonora del cafè 23/11/09:
"Please don't go" (Double you)