gospel solidari, IGDecidim, bany en directe a l'infinit i secrets culinaris

__de vuit a nou...
la Mònica Margets, impulsora del concert The Gospel X-Perience, un concert benèfic en favor de la fundació Campaner, dedicada a pal·liar la malaltia del Noma (estesa al Níger). Avui...
··> la lluna la pruna, vestida de dol, es beu un cubalibre mentre el Messi marca un gol (aprova):el descobriment d'una mutació genètica que permet el llenguatge amb humans.

··> un xaval m'ha pegat una patada a l'"espinilla"; no puc córrer però penso insultar a tota la seva família (suspèn):Lorenzo Sanz Mancebo,investigat d'un pressumpte delicte de contraband de béns culturals i associació il·lícita.
El Jordi Cuadras ens parla des del complex infinit, a més el Cinto, del cafè de l'Ateneu, ens ensenya com untar bé una safata sense pinzell, trucs per netejar ralladors i consells per guardar productes. A més, el Ramon Prat ens parla de la hidratació a la cursa; s'ha de beure poc i sovint.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe247(1).mp3
__de nou a deu...
el Francesc Ricart, de la plataforma IGDecidim, ens explica com anirà la presentació que farà l'entitat aquest vespre (20.00h) a l'Ateneu. Donarà el tret de sortida per celebrar un referèndum sobiranista a la ciutat. A més a més, el Jordi Cuadras es banya en directe al complex Infinit i inaugurem les piscines des de la ràdio, i el Toni Cortés i el Jordi Quintana la fan petar a la taula de tertúlia. Al post-it, la Montse Candàliga ens proposa donar les GRÀCIES a l'Ateneu.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe247(2).mp3
banda sonora del dia: