temperatures boges, pelar cebes sense plorar i ajuda als cuidadors d'afectats d'alzheimer

__de vuit a nou...
el meteoròleg igualadí, Albert Borràs, ens explica el curiós fenomen de la inversió tèrmica (a les fondalades fa fred, i a més alçada calor) i comenta com pot ser que un un metre i mig d'alçada hi hagi 9 graus de diferència. Avui...
··>ahir a la nit em vaig prendre un cuba libre al terrat de casa mentre mirava les estrelles amb uns prismàtics. No vaig veure el sol(aprova):els diaris catalans que s'han posat d'acord per publicar la mateixa editorial, en defensa de l'estatut.
··> una granota i un gripau van ballar un vals al davant de casa. Els vaig tirar dos euros però van fugir saltant(suspèn):el diari El Mundo, per criticar la iniciativa dels diaris catalans.
El Jordi Cuadras se'n va al barri del Rec, que s'està preparant per la venda radical del REC.0. A més a més, el Cinto, del cafè de l'Ateneu, i el Josep, del bar Tarragona, ens donen diferents trucs de cuina: com podem conservar tomàquets naturals en millor estat?pelar ceba sense plorar, fer ous ferrats sense esquitxar-nos... i finalment, el Ramon Prat ens recomana sucres, aigua i proteïnes després de fer la cursa de l'esquiador.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe257(1).mp3
__de nou a deu...
la Joana Barga, de l'associació de familiars de malalts d'alzheimer, ens apropa les dificultats dels cuidadors de malalts d'alzheimer. Parlem del llobarro i la daurada amb el Jordi Vila, i el Jordi Cuadras es posa a pintar, escombrar i a parlar per telèfon preparant les adoberies del rec. Avui fem tertúlia amb el Toni Cortés i el Francesc Vilaprinyó.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe257(2).mp3
banda sonora del dia:
"Aquí estoy" (Taxi)