dormir bé, obres literofotograficopoètiques i la pintura del SARTC

__de vuit a nou...
la regidora de cultura de l'Ajuntament d'Igualada, Maria Enrich, ens explica com anirà la recollida del premi María Moliner que el ministeri va atorgar a la biblioteca. Avui...
··> un mico que s'estava prenent un cuba-libre m'ha demanat l'hora. No n'he fet ni cas(aprova):les consultes sobiranistes del 13-D.
··>rentin ta ni ti na ti na ti na guri guri ratamana pata cran(suspèn): el porter de l'Stuttgart, Lemann, per fer pipí enmig d'un partit de futbol.
L'Isabel Casas, de llegim llibreria, ens recomana un nou llibre i parlem de la unitat del son que hi ha a l'hospital d'Igualada amb el Dr.pneumòleg Jordi Zapater, que ens parla de les apnees.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe267(1).mp3 
__de nou a deu...
l'escriptora igualadina Anna Vila ens explica de quina manera la seva filla Sandra, que pateix paràlisi cerebral, elabora pintures a les pedres. L'Anna les ha fotografiat i el Feliu Formosa els ha acompanyat de poemes. El Jordi Vila ens explica el marisc nadalenc i fem tertúlia amb el Benigne Tierno i la Pilar Zamora, artistes que exposaran al SARTC 2009.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe267(2).mp3
banda sonora del cafè 11/12/09: