on són els igualadins? MPS i la Marató i la complicada tele)

__de vuit a nou...
el Francesc Ferrer, de l'agència de viatges Fer Frans, ens explica on són avui els igualadins: destinacions europees com Londres i estacions d'esquí catalanes. Avui...
··>un càntir ple de vi(aprova):Arno, un gos de la policia que ha rebut un premi per detectar molts paquets de droga al llarg de la seva carrera.
··> la propera vegada que m'aixafis un acudit meu m'enfadaré (suspèn):de nou, la caverna mediàtica espanyola contra l'estatut.
El Jordi Quintana destaca la figura de Leo Messi, guanyador de la pilota d'or 2009 per una majoria aclaparadora i la Susanna Maldonado ens ensenya a combinar els colors en funció de la nostra cara.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe264(1).mp3
__de nou a deu...
el president de l'associació d'afectats per la Mucopolisacaridosi, Jordi Cruz, ens explica com engega una setmana intensa que culminarà amb la Marató de TV3, diumenge. Aquest dimecres podem guarnir un arbre de Nadal a l'Ateneu amb les boles solidàries per tenir un dia rodó. L'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó la fan petar a la taula de tertúlia i l'Àngel Ruíz destaca la bona promoció que fa Cuatro de la sisena temporada de Lost, encara a aquesta cadena explica com Luján Argüelles s'encarregarà de les tardes. Ens ensenya el fragment que va destapar TV3, en què un reporter de televisió feia cridar a una veïna del canari Diego Pastrana, acusat d'assassinar la seva fillastra però que es va demostrar que era innocent.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe265(2).mp3
banda sonora del cafè 7/12/09: