videoart a Sta.Maria, concert de violí, el codi de les closques d'ou i els llums de Nadal

__de vuit a nou...
el director de l'albergueria del museu episcopal de Vic ens explica la proposta de videoart que es fa des d'avui a la basílica de Sta.Maria per apropar el patrimoni històric del bisbat.Avui...
··>una cuina amb 134 fogons(aprova):Pedro Rodríguez Ledesma, el primer jugador de la història del Barça que marca en totes les competicions.
··> en trun trun; brun; mum; patarrum; aneica, rommmmm (suspèn):la investigació del pressumpet finançament irregular d'Unió Democràtica de Catalunya.
El Jordi Cuadras inspecciona la decoració nadalenca de carrers i comerços i el Cinto, del cafè de l'Ateneu, ens explica què volen dir els números que hi ha impresos a les closques d'ou.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe271(1).mp3
__de nou a deu...
ens visiten el Dani, l'Àlex, la Tamara, el Rodri, el Mohammed i l'Alejandro, de l'escola Gabriel Castellà que han après a tocar el violí. Un projecte de l'escola, coordinat per la Núria Ramon i el Toni Cabanes. Ens acompanya una de les professores de l'escola de música, la Marta Riba. El Jordi Cuadras continua movent-se pels carrers de la ciutat, parlem de peix econòmic i la fem petar amb el Toni Cortès i l'Eva Ripoll.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe271(2).mp3 
banda sonora del cafè 17/12/09:
"Tarzan boy" (Baltimora)