Boris Rotenstein, Institut Català de l'Energia, l'origen del calendari i la història de Can Bonastre

__de vuit a nou...
el cap de relacions institucionals de l'Institut Català de l'Energia, Juanjo Escobar, ens explica com es pot estalviar energia canviant les finestres de casa. Avui...
··> campeones,campeones,oléoléolé!campeones,campeones,oléoléolé! (aprova):una estudiant d'astronomia de la universitat complutense de Madrid que ha descobert el planeta més jove al voltant d'una estrella.
··> una pesseta (suspèn):un ex-soldat nordamericà que va falsificar moltes condecoracions de guerra, després de perdre les poques que tenia, per impressionar a una noia vint anys més jove.
Amb la Glòria Vallès, cap de comunicació de Can Bonastre, parlem de com la seva família va engegar aquesta bodega de vi, primer, i també hotel wine resort després.
El Jordi Quintana ens explica el curiós origen dels noms dels mesos de l'any, i comenta al si non è vero è ben trobatto, que al 1882 van fer desaparèixer de cop onze dies del calendari.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe285(1).mp3
__de nou a deu...
fem cafè amb el director de teatre rus Boris Rotenstein ens comenta la seva complexa història com a director a la URSS, d'on va haver de marxar. La síndica municipal de greuges, l'Assumpta Sagristà, ens comenta les queixes que ha tingut en el darrer any. El Josep Casanovas i la Montse Sanou la fan petar a la taula de tertúlia i acabem el cafè fent cultura amb la Montse Candàliga.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe285(2).mp3 
banda sonora del cafè 13/01/2010 
"XL" (Els Pets)
"Falling in love" (Mc Fly)


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com