Espartac Peran (Divendres), com mirar el POUM, Obama i Lost, la Riera i més tele

__de vuit a nou...
el regidor d'urbanisme de l'Ajuntament d'Igualada, Antoni Pàmies, ens explica de quina manera els ciutadans poden conèixer i opinar sobre el POUM. Es pot fer a partir de demà a l'Escorxador i també per internet, aquí. Avui...
··>un ànec coix m'ha demanat una crossa, no en tinc cap perquè l'havia donat a una gallina. Li he donat una forquilla, potser no podrà caminar però almenys podrà menjar(aprova):la Roxxxy, una nina inflable que imita amb molta precisió la pell i els òrgans humans.
··>tal faràs tal trobaràs (suspèn):els dos nois de l'Horta de St.Joan que, pressumptement, van provocar l'incendi d'ara fa sis mesos.
Saludem a la Míriam Porras i el Jordi Quintana ens passeja per l'actualitat esportiva a més de destacar el futbolista Leo Messi.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe283(1).mp3
__de nou a deu...
Parlem amb l'Espartac Peran, del programa Divendres, que ja s'ha instal·lat a la plaça de l'Ajuntament d'Igualada. A més, saludem a la Salvadora de la bacallanaria Zapata, fem tertúlia amb l'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó i escoltem la tele amb l'Àngel Ruíz: ens explica la polèmica dels Estats Units perquè el president Obama farà el discurs sobre l'estat de la unió el 2 de febrer, quan estava previst l'inici de la sisena temporada de Lost, que d'aquesta manera es retardaria. A més, explica com Telecinco cancel·la "Fuera de juego" abans d'estrenar-se i com puja l'audiència de TVE sense publicitat en aquesta cadena.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe283(2).mp3 
banda sonora del cafè 11/01/2010: