tornar a posar taps de suro a les ampolles, recuperar la forma, bona cuina a la planxa i la nova web d'Igualada

__de vuit a nou...
el Jordi Martínez, president de la UBIC, ens explica com es presenta la campanya de rebaixes i com ha anat aquest Nadal. Avui...
··> oju que venen mal dades (aprova): l'estudi d'una universitat californiana segons el qual les ones del mòbil podrien ajudar a superar l'alzheimer.
··> la vida sempre és meravellosa (suspèn): el curiós descuit de la policia eslovaca: es va deixar un explosiu a la maleta d'un passatger que no ho sabia i va ser detingut.
El Cinto, del cafè de l'Ateneu, ens explica com podem tornar a posar taps de suro a les ampolles de vi i fa una sessió de cuina a la planxa. El Ramon Prat ens recomana escollir només un mal hàbit i millorar-lo, és la manera de seguir els bons propòsits.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe281(1).mp3
__de nou a deu...
el Ricard Espelt i el Francesc Massana ens expliquen les intríngulis de la nova web d'Igualada. A més, el Jordi Vila ens recomana peix per fer a la planxa i el Jordi Quintana destaca el millor esportista, segons ell, del 2009: Pau Gasol. El Toni Cortés i el Francesc Vilaprinyó la fan petar a la taula de tertúlia i la Montse Candàliga ens repassa tota les propostes culturals del dia!
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe281(2).mp3
banda sonora del cafè 07/01/10: