manies, calçots, mandonguilles de bacallà, història del carrer Nou i lletres ferides

__de vuit a nou...
després de repassar les notícies, entrem al web lletres ferides amb el David Prat, que ens explica les faltes d'ortografia més flagrants! Ens hi connecta la Sara Martín. A més, amb el Magí Puig coneixem curiositats del carrer Nou d'Igualada, es diu que St.Francesc d'Assís va visitar la casa de la família Matoses. A partir d'aleshores, tots els primogènits es diuen Francesc. Amb l'Anísia Tardà sortim a l'hort radiofònic i regalem dos menats de 25 calçots: Neus Arola i la Purificación Mesa.
>>08.00h-08.30h:caf1(309).mp3
>>08.30h-09.00h:caf2(309).mp3
__de nou a deu...
després que la Salvadora, de la bacallaneria Zapata, ens explica com fa les mandonguilles de bacallà, la Nati Veraguas, de dones amb empenta, proposa participar al concurs fotogràfic "nosaltres i les nostres manies". Parlem de manies, saludem a l'Imma, comentem la jugada amb la Josefa Moròn i el Ferran X. Fernández i fem cultura amb la Montse Candàliga.
>>09.00h-09.30h:caf3(309).mp3
>>09.30h-10.00h:caf4(309).mp3
banda sonora del cafè:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'arxiu del programa de 09:00 a 09:30 no és correcte. Només dura un parell de minuts. A veure si el podeu arreglar que m'he perdut l'entrevista amb el Pep!! Gràcies!

Ràdio Igualada ha dit...

Benvolgut,

per un error al servidor no podem penjar la segona hora del programa. Si ens facilites una adreça de correu electrònic a cafe@radioigualada.cat et podem enviar l'entrevista o la part del programa que t'interessi. A tu i a tots els oients que ho vulguin.

Disculpeu les molèsties,

El primer cafè