amics del rec, què ens emportem dels hotels? pubilla i dames d'honor i la unitat de cribatege

__de vuit a nou...
saludem als amics del rec, al Jordi Ribaudí, que ens explica què faran per defensar el conjunt patrimonial del barri de les adoberies. Avui...
··> catacrocroc (aprova):la Fernanda i la Isabel Calles Carranza, dues besnetes d'un ex-presidents mexicans que han sortit al playboy per promocionar el bicentenari de la independència de mèxic.
··> la vida ens dóna sentències negatives (suspèn): José Luís Rodríguez, el fotògraf que havia guanyat un premi de la BBC fent servir per la fotografia un llop domesticat. Li han retirat el premi.
el Xavier Ribera ens parla de l'altra banda de l'Atlàntic i el doctor Josep M. Abad ens explica com funciona la unitat de cribatge de l'Hospital d'Igualada.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe292(1).mp3
__de nou a deu...
el director de l'hotel Amèrica, Carles Carol, ens comenta els objectes més extravagants que s'han emportat els clients de les habitacions. També les coses que hi han deixat (dentadura, televisors..). Anem al cinema amb el David Canto, llegim un bon llibre amb l'Isabel Casas i parlem amb la pubilla i les dames d'honor dels tres tombs 2010: l'Ester Olivan, la Sandra Paradell i la Núria Bisbal, que ja ho tenen tot a punt per viure el dia més important de la festa.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe292(2).mp3
banda sonora del cafè 22/01/10:
"Hot" (Inna)

1 comentari:

Miriam (seguidora) ha dit...

Déu meu! Les tertúlies del dilluns necessiten de gent que estigui activa, que parli del que sap i no aquestes.. ho sento, Jordi, però no suporto la veu d'aquesta noia i les poques ganes de parlar de l'altre.