comencem a remenar el primer cafè

El 15 de setembre del 2008, Ràdio Igualada començava nova temporada amb un important rentat de cara. Noves sintonies, noves músiques i noves veus. Amb l'inici d'aquesta etapa, s'ha engegat també un magazine de matí, fresc, àgil, que t'ho dóna tot perquè puguis estar al corrent del que passa a casa nostra i encarar amb ànims tot el dia. !

De 9 a 10 et remena l'actualitat, t'ensucra el dia amb les millors propostes i opina sense cremar! Entrevistes amb poca sacarina, tertúlia gens descafeïnada i curiositats per emportar! Tenim a punt un tallat curt de cafè, un cigaló i un cafè sol, un descafeïnat de sobre, cafè just i un cafè amb gel!

4 comentaris:

Cultiva't ha dit...

home home aquesta maquejada molt bé, eh? Després no diguis que no en saps....

Àngel Ruiz ha dit...

Tela, tela, tela. Em poso un dia malalt, i a la que em despisto ja no em poses ni ens els crèdits del programa. No m'ho esperava això de tu... snif snif.
Has ferit els meus sentiments...
Això vol dir que ja no em vols més?? (calling Aitor... jijiji)

Sort que fins i tot amb febre estic de bon humor, sinò t'enviaria un parell de rumans perquè et trenquéssin les cames... (la procedència és indiferent, no tinc manies ni soc racista)

Cultiva't ha dit...

ei i el tallat amb gel???

Cora ha dit...

Bon dia cafeter!!!
Ooh... el blog fa ganes de prendre's un cafè, d'aquells al punt: ni molt calents ni freds, amb el toc exacte de llet i l'escuma per llepar-se els dits...!! D'aquells que només es serveixen de 9 a 10 a ràdio igualada!

Bon dia tingui!