03/02/2009 - tenim equip i força!

Avui fem el primer cafè del dia amb el Jordi, el Josep i l'Antoni de la penya equip i força, mentre es preparen per afrontar el clàssic d'hoquei de dissabte: l'Igualada-Barça! Ens fan un dels seus càntics al programa!
···············
El Jordi Vila ens explica la gran varietat de peix que hi ha aquesta setmana, a preus força baixos, i l'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó obren el quiosc 103.2!
·····
Avui la Sara Martín no pot venir, i el bloc de la comarca ens l'explica el Jordi Quintana, un bloc amb molt d'enginy: racodc.blogspot.com! La Montse Candàliga ens explica l'hora del conte i la xerrada d'Atlas sobre els camps de treball del SETEM, a més, ens recorda que encara hi ha oberts alguns concursos: el de pregons de carnaval i el de fotografies dels 3 tombs!

* Cançó del dia: "fes-me volar" (Festuks)


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com



--> Per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:ca89.mp3

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bones ràdio Igualada!

Sóc el Jordi , de la penya equip i força, i voldria agraïr la vostra implicació en el fet de l' hoquei on sempre heu demostrat ser dels que impulsen el projecte!

Espero que la col·laboració continuï sent recíproca i espero que la penya pugui tornar a estar en algun dels vostres programes quan siguem més. Res més, salut i força Igualada (ràdio i hoquei!)