25/03/2009 - aprenem a escoltar òpera


Avui fem el primer cafè del dia amb el Jaume Aymerich, president de l'entitat Amics de l'Òpera d'Igualada, que s'acaba de crear. Ens explica els objectius de la nova associació: apropar l'òpera a tothom, per poder-ne gaudir. Si hi voleu contactar: ao@hotmail.com
··········
Al desdejuni, l'Eva Sellés ens destaca la patata nova, aquella que és més groga de dins i molt ràpida de coure, especialment bona per fer-la al caliu i el Jordi Cuadras ens parla des del bar Salus del polígon d'Igualada, que des de les sis del matí està servint cafès!
····
Al quiosc 103.2 avui l'Àngels Chacón, de la UEA, ens recorda que a Igualada fan falta joves amb formació professional d'informàtica, per cobrir les places que hi ha al sector de les TIC, molt important a la ciutat. A més a més, el Josep Casanovas, de la UBIC, recorda que avui es celebra la reunió de la Confederació de Comerç de Catalunya a Igualada.
··············
La Montse Candàliga ens parla de l'exposició de pintura de l'Associació per a la Rehabilitació del Malalt Psíquic de l'Anoia (ARMPA) i el club social AIDAR, que es pot veure a la sala d'art Gaspar Camps. Recull les pintures fetes a partir de les emocions que viuen els membres de l'ARMPA al sentir música. L'exposició es pot visitar de 10.00h a 14.00h de dilluns a divendres, i de 15.00h a 21.00h (de dilluns a dijous). Al final del prgroama, rebem la trucada del Cinto, avui hem conegut els seus cognoms: Cinto Margalef i Güell.

* Cançó del dia: versió de Mecano d'
Ana Torroja de "Me colé en una fiesta" (Mecano)


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa, fes clic aquí:cafe125.mp3