30/03/2009 - escoltem un llibre


Avui fem el primer cafè del dia amb el periodista i escriptor igualadí, Pep Elias, autor de "Literalment incapaç de matar una mosca" en versió audiollibre. Divendres es va presentar el recull de contes, per ser escoltats, una proposta pionera a la comarca i al país, de la mà de l'editorial igualadina Llibres de veu.
·············
A més a més, el Jordi Quintana ens destaca el propietari de l'escudaria Ross Brown, Ross Brown. El pilot James Button va aconseguir el primer lloc del gran premi d'Austràlia iamb aquesta escudaria i la plata també va ser pel mateix equip.
·············
L'Àngel Ruíz ens dóna una altra entrada al diccionari televisiu d'el primer cafè: la síndrome de Darrin: un personatge de sèrie canvia d'actor. El personatge es manté a la sèrie, però l'interpreta un altre actor. El primer cas es va donar a Embrujada, amb el personatge de Darrin, que dóna nom a la síndrome. L'Àngel explica alguns casos, n'hi ha a Prison Break i n'hi ha hagut a Santa Bárbara, Dinastía, Dallas. El més proper, el de David Peris (El cor de la ciutat): de Quim Gutiérrez a Aleix Rangel.
·······
Als últims minuts, la Montse Candàliga anota al post-it del programa: concert de l'AUGA amb el cor de la capella de la Tossa, i la cantata "El ratolí electrònic", que interpretaran demà els alumnes de quart de primària d'Igualada i Vilanova del Camí. Serà al pavelló de Les Comes.

* Cançó del dia: "Get on your boots" (U2)
--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe128.mp3