20/04/2009 - anem de creuer!


Avui fem el primer cafè del dia amb el delegat de la Royal Caribbean Cruises, David Fusté, que ens explica com serà el vaixell més gro del món: pesarà 220.000 tones i estarà a punt l'any que ve. La construcció d'aquesta ciutat flotant es pot seguir en directe des d'aquí: oasisoftheseas.com
··········
A més a més, el Jordi Quintana destaca Ferran Formatger, el jugador que va permetre al Grup Clima Mataro, guanyar la primera copa de la Cers d'hoquei patins. Tot i així, el Quintana també parla de l'ex-entrenador blaugrana Loui Van Gaal, que acaba de guanyar la lliga holandesa.
·······
A la carta d'ajust, l'Àngel Ruíz presenta la nova proposta de TV3: Casal Rock, que s'estrena avui substituint Ventdelplà. A més a més, pels fans de la sèrie Lost, avui l'actor Jorge García (Hugo Reyes) serà a El Hormiguero presentant la sèrie per Cuatro.
Al diccionari televisiu de la setmana, l'Àngel dóna una nova entrada, spin-off: una sèrie nascuda a partir de la situació, trama o personatge d'una altra sèrie. Alguns exemples: Fraiser, personatge que venia de Cheers, Joey, que venia de la mítica Friends, o de més properes: Aida, que ve de Siete Vidas i de més antigues: Rosa, la protagonista de Poble Nou.
·······
Al final del programa, la Montse Candàliga anota al post-it la presentació literària de 100&una mirada, a la llibreria Aqualata, la xerrada de la casa gran del catalanisme, amb Francesc Homs, avui a les vuit a l'Aurora, i la xerrada d'Antoni Prat i Gelabert, a l'AUGA.

* Cançó del dia: "
Love story" (Taylor Swift)

--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí
:cafe140.mp3


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com