21/04/2009 - fem reiki i remenem llibres


Avui fem el primer cafè del dia amb la mestra de Reiki Imma Vila, que ens explica en què es basa aquesta tècnica de medicina alternativa. Dissabte hi ha un curs a l'Ateneu, a les deu del matí, i cada primer dijous de mes també es fan sessions gratuïtes a la tarda. El seu llibre: "¡Actua, siente, vive!" és una de les propostes d'autoajuda del Reiki per aquest Sant Jordi.
····················
D'altra banda, el Jordi Vila parla del peix ideal per esportistes, dones embarassades i gent gran: el peix blau! Ens explica quins són aquests peixos i ens recomana un llibre: "La cuina del Serrallo", de Carme Arjona, on s'expliquen les millors receptes de peix del barri tarragoní del Serrallo. Des de la sala de borsa, el Miquel Bernadí també recomana un llibre: "No m'ho crec", de Joan Majó, on explicant les causes de la crisi es qüestiona els models econòmics del moment.
············
L'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó la fan petear al quiosc 103.2. Entre d'altres coses, el Francesc s'indigna amb el funcionament de l'ONU i l'Eva revela els secrets de l'alta cuina al País Basc; a la catalana és més difícil descobrir-ne l'origen. A més a més, la Sara Martín parla amb el Jordi Puig que ens explica el seu bloc, i la Montse Candàliga repassa l'actualitat del dia, marcada per la presentació del llibre: "Sé verla al revés".

* Cançó del dia: "Alpinistes Samurais" (Antònia Font)


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:cafe141.mp3