01/06/2009 - parlem amb Joan Saura

Avui fem el primer cafè del dia amb el conseller d'Interior i relacions institucionals de la Generalitat de Catalunya, Joan Saura. Amb el conseller parlem de la campanya d'estiu pel que fa a incendis forestals, mossos d'esquadra i aeroport corporatiu, entre d'altres.
·············
D'altra banda, el Jordi Quintana se'n va a dinar en un vaixell del port de Barcelona preparat per salpar i fer un creuer. Ens explica l'ambient i comencem a prepar un concurs perquè puguin fer el mateix deu oients del programa. A més a més, l'Àngel Ruíz ens fa escoltar la tele repassant la programació de la setmana i ens dóna una nova entrada al diccionari televisiu: cliff hunger els punts àlgids d'una sèrie, que generen una expectativa màxima. Acostumen a situar-se al final de temporada d'una sèrie. A les americanes 24
o Lost (enllaç >> final de la segona temporada) apareix a l'últim episodi de cada temporada, un fet que desperta un gran interès de cara als episodis de la següent temporada.
········
I als últims minuts, la Montse Candàliga anota al post-it del programa la cultura de la ciutat per avui:
- conferència de l'AUGA:
"Pintures rupestres de roca roja" a càrrec dels especialistes Anna Alonso i Alxandre Grimal. (18.00h a l'Ateneu Igualadí)
- conferència "Salvem la pell", a càrrec del Dr. Francesc Grimalt, dermatòleg i professor de la UB. (17.30h a l'Ateneu Igualadí)


* Cançó del dia: "Make it mine" (Jason Mraz)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe169.mp3