02/06/2009 - Descobrim els valors de la FAP


Avui fem el primer cafè del dia amb la directora de la Fundació Privada Àuria (FAP) que ens explica la importància comunicativa que té l'exposició "Descobrim els valors de la Fundació", que hi ha fins l'onze de juny a l'Ateneu Igualadí. L'exposició és itinerant i arribarà a molts pobles de la comarca.
·············
Al desdejuni, el Jordi Vila ens parla dels peixos suaus per poder fer a la planxa: sípia neta (9'80€/Kg), calamar (12,90€/Kg), l'emparador (21'90€/kg) o el filet de llenguat (19'80€/Kg). El peix estrella d'avui és la truita de riu salmonada. Un creuament entre truita de riu i el salmó, que dóna lloc a una varietat de truita vermellosa i molt gustosa. El Jordi Quintana ens explica com li va anar el creuer per un dia.
····
L'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó discuteixen sobre l'actuació dels Mossos d'Esquadra en la celebració barcelonista de la Champions, arran de les denúncies de tres joves que van perdre un ull en la càrrega policial. A més a més, la Sara Martín ens recomana un bloc: Roca Running Tri.
················
Finalment, la Montse Candàliga ens parla de la conferència "Salvem la pell" (a
càrrec del Dr. Francesc Grimalt, dermatòleg i professor de la UB. (17.30h a l'Ateneu Igualadí) i ens apropa tota la cultura de la ciutat.cafe170.mp3

* Cançó del dia: "Toda la noche en la calle" (Amaral)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí: