11/05/2009 - felciitem la primera oficina de La Caixa

Avui fem el primer cafè del dia amb el director de l’àrea de negoci Anoia – Baix Llobregat nord de La Caixa, Antoni Isern, que ens explica el centenari de la primera oficina de la caixa fora de Barcelona. És a Igualada, a la rambla general vives. Per commemorar l’aniversari, s’ha preparat un seguit d’actes, en destaquen dues interessants exposicions que estan repartides per les oficines de La Caixa. En parlem amb l’Antoni Isern.
··························

A més a més el Jordi Quintana destaca la Unió Esportiva Sant Andreu, el dia després que l'equip de segona B d'aquest barri barceloní aconseguís plaça per jugar la fase d'ascens a la segona divisió A. D'altra banda, aclareix que hi ha més possibilitats que avui un meteorit extingeixi el planeta, que no pas el Barça perdi la lliga.
·············
A més a més, l'Àngel Ruíz
dóna una nova entrada del diccionari televisiu: procedimental. Són procedimentals aquelles sèries en què l'argument és diferent a cada capítol, però que tenen una lògica al llarg de la temporada. D'aquesta manera, es poden veure capítols saltejats sense patir per perdre's en l'argument. Per exemple: House o CSI i moltes d'altres.També ens dóna diferents notícies televisives: els mossos d'Esquadra van detenir el nou model del Coche Fantástico, el KITT, que estava de gira per Barcelona per promocionar la nova sèrie.
··········
I als últims minuts, la Montse Candàliga ens parla de la xerrada que ha preparat l'AUGA, per aquest dilluns. Serà sobre l'orientació i anirà a càrrec de la Pilar Lladó i el Biel Ràfols.


• cançó del dia: “Manic Mondays” (The Bangles)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe154.mp3