12/05/2009 - dia internacional de la fibromiàlgia


Avui fem el primer cafè del dia amb la coordinadora de l’Associació catalana de fibromiàlgia a l’Anoia, Teresa Ribera, que ens explica, el dia internacional d'aquesta malaltia, les dificultats per les quals passen els afectats. Dijous, el doctor Manuel Mateu oferirà una xerrada a la biblioteca per parlar-ne.
··················
El Jordi Vila, a més de parlar-nos del millor peix, destaca el congre! Pot arribar a fer tres metres de llargada, el filet de la part superior és sense espines i molt tendre (volta els 20€/Kg), i a la part inferior, amb més espines, és més econòmica (5€/Kg. aprox). D'altra banda recorda els millors peixos per fer una bona graellada: gamba, escamarlans, sípia, musclos i navalles!
·······
Avui també estrenem secció! La doctora Anna Marrón, de l'Hospital d'Igualada, ens dóna la primera píndola de salut i benestar. Tot el que ens cal saber de la grip nova! La doctora de medicina interna diu que no ens hem de preocupar! D'altra banda, el Francesc Vilaprinyó està esparançat amb la copa del Rei blaugrana i l'Eva Ripoll apropa tota l'actualitat del cas Castelltort.
I la Sara Martín ens presenta un nou bloc de la comarca, el de l'Albert Riba: albertriba.blogspot.com
···············
Finalment, la Montse Candàlgia ens parla, al post-it, de la festa que viurà l'Ateneu Igualadí aquest dissabte. Avui hi ha assemblea de socis a les vuit, un passi de "La chica de la fábrica de cerillas" (Aki Kaurismaki) i tota l'activitat de la setmana en aquest equipament. A més amés, avui a les sis de la tarda, la Biblitoeca retrà homenatge a l'animador infantil Xesco Boix, anirà a càrrec d'Oriol Canals.

* Cançó del dia: "Paciència" (Vitruvi)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe155.mp3