19/05/2009 - descobrim la ciutat a cops d'ull


Avui fem el primer cafè del dia amb la Montserrat Oliva, guanyadora del premi ciutat d'Igualada de recerca en la categoria d'innovació pedagògica Florenci Morera. Ho ha fet amb el treball "La ciutat: un món per descobrir. Recerca didàctica d'educació visual". Una nova manera d'aprendre a partir dels colors, les ombres, les textures i les formes de la ciutat.
··················
A més a més, el Jordi Vila ens parla del millor peix i destaca la sípia bruta per posar a l'arròs. El Francesc Vilaprinyó i l'Eva Ripoll la fan petar al quiosc 103.2: l'expedient a la futbolista de l'espanyol Noemí Rubio, els límits d'indumentària barcelonista a les escoles, l'alerta de l'OMS per la mescla dels dos virus de grip (porcina i aviar) i el fracàs d'Espanya a Eurovisió.
·······
La Sara Martín ens connecta al bloc , escrividor.blogspot.com de l'escriptor igualadí Pep Elias. Ha estat seleccionat com un dels blocs més llegits de la penedesfera. Finalment, la Montse Candàliga ens parla de barrufacinema (a la Biblioteca) i de la jornada de disseny (a l'edifici d'IG-Nova empresa).

* Cançó del dia: "Me gustas tu" (Manu Chao)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador fes clic aquí:
cafe160.mp3