20/05/2009 - enganxats al col·leccionisme


Avui fem el primer cafè del dia amb el Martí Puig. Té una col·lecció de 15.000 adhesius i tots són polítics. Ens explica que en té de diferents èpoques, partits i països.
··············

Al desdejuni l'Eva Sellés ens explica per què hi ha síndries sense llavors i repassa tota la seva parada. I el Jordi Cuadras se'n va a l'Hospital d'Igualada a comprovar el nou sistema de visites de l'hospital. Es recomana visitar els pacients a partir de la una i ell se'n-hi va quan són dos quarts de deu. Es troba una infermera i li diu que no està prohibit, però demanen que no es faci pel bé dels usuaris.
El Josep Casanovas i l'Àngels Chacón la fan petar al quiosc 103.2 de paratges catalans i sistemes demogràfics, a més de comentar el pla per revitalitzar el sector automobilístic.
·····
I als últims minuts, la Montse Candàliga recorda la pantalla oberta, amb la projecció de "Canícula", avui a les vuit del vespre a la sala de socis de l'Ateneu. De cara a demà, es farà la presentació de llibre "Al vostre gust", serà a dos de vuit a l'Aqualata, també la presentació del disc "Adormir-se a la feina" de "Deboits", un acte organitzat per Paranoia Accions que es podrà gaudir a partir de dos quarts d'onze al bar Hot Blues. I demà a les nou del vespre tornen els "contes a les golfes" a les nou del vespre a l'Aurora. I demà, Mònica Terribas a la Sala, converses de Jaume Farrés amb la directora de TV3 a partir de tres quarts de vuit.

* Cançó del dia: "Ain't gonna stand for it" (Eric Clapton)

--> per descarregar-te el programa des del teu ordinador, fes clic aquí:
cafe161.mp3


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com