27/05/2009 - música jove i connexions romanes


Avui fem el primer cafè del dia amb la regidora de joventut de l'Ajuntament d'Igualada, Sílvia Torreblanca, quan s'acaben els dies per inscriure's al 4t Certament de grups de música local. Les inscripcions poden fer-se al portal Igualada jove.
··············
A més a més, el Jordi Cuadras ens parla des de l'antiga Nacional II, on s'està preparant un espectacle de cotxes i camions, l'Extreme Motor Show. D'altra banda, al quiosc 103.2 ens visiten l'Àngels Chacón, de la UEA, i el Josep Casanovas, de la UBIC. Conversen de la final de la champions i com els diaris, ràdios i televisions es miren Roma. Amb el debat de política territorial reobert, qüestionen també en quin territori ha d'anar l'Anoia.
······
Parlem també amb el president de l'Associació Cultural Dessota, Bernat Ferrer, encarregat junt amb tres igualadins més, de portar els Barça Toons a la final d'aquest vespre. El Toni Cortés, tertulià de El primer cafè avantatjat per ser a Roma, ens fa d'enviat especial i comenta l'ambient del carrer.
I als últims minuts, la Montse Candàliga ens palra del seminari per la gestió del talent, de l'obra de Teatre que ha organitzat l'Associació de Gent Gran d'Igualada i el recital de poesia de demà a les nou del vespre a l'Ateneu Igualadí.

>> Miquel Compte guanya un sopar per a dues persones al cafè de la plaça. Ens ha dit que mirarà el partit Barça - Manchester fent cas a l'Eva Sellés, i per això menjarà talls de meló i síndria!


* Cançó del dia: "Magnificient" (U2)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el progrma al teu ordinador fes clic aquí:
cafe166.mp3