26/05/2009 - ens inscrivim a la universitat d'estiu


Avui fem el primer cafè del dia amb el director de la tercera Universitat d'Estiu d'Igualada, Joaquim Solé, que ens parla de la importància de la formació constant. S'hi pot inscriure fins el 4 de juliol, tot i que es recomana fer-ho abans del 25 de juny.
···········
Aquest dimarts ens prenem també la segona píndola amb l'Hospital d'Igualada.Ens la porta el doctor pneumòleg Jordi Zapater, just la setmana en què es commemora, serà el diumenge, el dia Internacional sense tabac. El doctor ens parla de les adversitats del tabac des de múltiples punts de vista i ens convida a deixar-l'ho anant a la conferència col·loqui de divendres a l'Hospital.
···
A més a més, el Jordi Quintana i l'Eva Ripoll es mostren molt partidaris de la digitalització als apunts, treballs i estudis en general, amb més o menys romanticisme cap als escrits a mà de tota la vida. Finalment, la Montse Candàliga ens recorda al post-it que fins el 12 de juny ens podem inscriure al vuitè festival del Microcurt que organitza el Centre Cívic de Fàtima.

* Cançó: "Esta soy yo" (El sueño de morfeo)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe165.mp3