14/05/2009 - empreses sostenibles


Avui fem el primer cafè del dia amb la regidora de medi ambient i habitatge de l'Ajuntament d'Igualada, Conxa Castells, que ens explica el programa Twenty, tewnty de la Unió Europea. Vuit empreses igualadines han participat al programa i ahir van rebre el diploma que les acredita com a sostenibles ecològica i econòmicament.
··············
A més a més, el Ramon Prat ens apunta les avantatges que té sortir a córrer per l'exterior: les irregularitats del terreny fan que treballin diferents grups musculars. Hi ha baixades, pujades, entrebancs, petites pedres... això no es dóna en els recorreguts urbans. Ens proposa a més algunes rutes per la comarca.
·····
D'altra banda, el Toni Cortés i l'Anna Marsal s'indignen amb la retransmissió de TVE de la final de la Copa del Rei. Es van emocionar amb el comportament de les aficions a Mestalla. El Jordi Cuadras ens dóna el punt número 16 del manual del bon igualadí: als concerts que et facin pagar no hi aniràs, només assistiràs a allò que sigui gratuït
···
I al final del programa la Montse Candàliga ens anota al post-it tota l'agenda cultural d'Igualada. Hi ha exposicions, xerrades i llibres dedicats al vi!

* Cançó del dia: "I've been thinking about you" (Londonbeat)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí: cafe157.mp3