13/05/2009 - Terra de camins

Avui fem el primer cafè del dia amb la Rosa Serra, la responsable de Transversal Produccions culturals, l'empresa encarregada de "Terra de camins", un projecte que acollirà la segona planta del Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia, que servirà per interpretar l'evolució de la història i la cultura de la comarca, i en serà un potencial turístic.
·····················
L'Eva Sellés repassa la fruita estival que ja hi ha al Mercat Municipal de la Masuca: albercocs, nespres, préssecs, nactarines, maduixes, cireres, melons, síndries i escarxofes! D'altra banda, el Miquel Bernadí ens indica que en l'últim mes ha pujat un 1% l'IPC.
El Jordi Cuadras ens parla des de la plaça de l'Ajuntament, és al cafè de la plaça, amb el Toni Pallarols, que ho té tot a punt per veure la final de la Copa del Rei amb una pantalla gegant, i també per anar a Roma. Com ja va fer ara fa tres anys, hi anirà en moto!
·····
A més a més, el Josep Casanovas, de la UBIC, i el Jordi Quintana, la fan petar del Barça, els horaris comercials, el turisme i l'Estat de la nació! Tots dos pronostiquen una copa blaugrana! La Montse Candàliga diu que tocarà patir, i al post-it hi anota la presentació del diccionari del vi i del beure, un acte de Paranoia Accions que es farà demà a les vuit al restaurant les olles, també la pantalla oberta avui a l'Ateneu amb "La chica de la fábrica de cerillas" (A.Kaurismaki) i una exposició de gravats al pas del temps.

* Cançó del dia: just l'endemà de la mort d'Antonio Vega, "La chica de ayer" (Nacha Pop)


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe156.mp3