05/06/2009 - un any de trabucs a Igualada


Avui fem el primer cafè del dia amb el trabucaire Jordi Segura, que ens explica el primer aniversari dels Voladors, la Colla de Trabucaires d'Igualada. Aquest dissabte sortiran al carrer per celebrar un any de trabucs a Igualada amb un esmorzar a la plaça de l'Ajuntament.
············
D'altra banda, l'Eva Sellés ens omple la cistella de la fruita i la verdura, i destaca el préssec paraguayo! El Jordi Quintana i el Daniel Vilarrubias parlen del territori i com estan les carreteres. Llegim llibreria ens explica "Les edats perdudes", de la Judit Pujadó. I el David Canto ens explica "Terminator salvation" (Kursal-1), "Els mons de Coraline" (Kursal-2), "Els homes que no estimaven les dones" (Kursal-3), "Noche en el museo 2", "Ángeles y demonios" (Saló Rosa).
··················
Al post-it, avui la Montse Candàliga ens hi anota la música de Melody Melson i The Malder a les sessions de música de l'Ateneu (23:30h), a més a més a l'Aurora, Xavi Castillo porta avui, demà i diumenge "Canvi climàtic circus show".
Dissabte Igualada celebrarà la festa de les arts, serà a les sis de la tarda a la plaça de l'Ajuntament, i a les nou del vespre, Reflexus, de Playmodes a l'auditori de l'Escola Municipal de Música d'Igualada. La cultura es complementa amb la celebració dels 25 anys de l'Aula de Cultura Fïsica, el bollywood a l'Ateneu i un nou capítol de les serenates, a dos quarts de vuit al Claustre de l'Escola Pia.

* Cançó del dia: "Una estona de cel" (Els Pets)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa des del teu ordinador, fes clic aquí:
cafe173.mp3