04/06/2009 - coneixem Gabriel Castellà

Avui fem el primer cafè del dia amb la igualadina Cristina Graell, de l'escola Montclar, guanyadora del premi Baldiri Reixac amb el seu treball "L'estudi i edició crítica de Records de l'avi" un treball de recerca al voltant d'una obra de Gabriel Castellà.
······
···········
D'altra banda, el regidor de mobilitat de l'Ajuntament d'Igualada, Xavier Figueras ens recorda punts conflictius de trànsit aquest dijous: la rotonda entre l'avinguda Catalunya i Pasteur, i la que hi ha entre la mateixa avinguda i la Balmes. S'hi estan fent millores d'asfaltat. Un altre punt de la ciutat en obres és el del carrer Sant Carles, des de Joaquima Vedruna fins a Cardenal Vives.
··
·····
A més a més, el Xavier Dàvila i l'Eva Ripoll la fan petar al quiosc 103.2 del McDonalds, l'atur, l'Obama i les eleccions europees. El Jordi Cuadras ens anota un nou punt del manual del bon igualadí: "a l'estiu ompliràs les terrasses de la Rambla i Cal Font per a prendre-hi un gelat i una orxata, i sempre miraràs a tothom que passa i faràs el xafarder".
I al post-it, la Montse Candàliga ens anota: converses a la sala (19:45h amb Joan Laporta i Josep M. Casanovas)
La música de demà a l'Ateneu (cançó francesa a partir de les 23.30h al vestíbul)
Canvi climàtic circus show, amb Xavi Castillo a l'Aurora (tot el cap de setmana)
Dissabte, a l'Escola Municipal de Música: "Reflexus" (Playmodes)

* Cançó del dia: "Fairytale" (Alexander Rybak)
--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe172.mp3


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com