09/06/2009 - projectes de Josep Bou


Avui fem el primer cafè del dia amb el fotògraf igualadí Josep Bou, que ens explica la seva nova proposta, "Translatici 5+5". Bou té la intenció de fer escultures amb diferents materials però fent servir les mans dels ciutadans. Aquest dissabte fotografiarà mans igualadines sense càmera, amb un procés que vol saltar-se l'espai que sempre hi ha entre càmera i fotografiat. Quan s'acabi l'exposició d'escultures, Bou regalarà les mans a tots els participants.
·················
El Jordi Vila ens parla avui de peixos amb espina! Pel nostre especialista en peix, els millors que hi ha, els més gustosos i econòmics! Ens parla del surell, l'espeig (entre 1'50 i 3'90€/Kg), el Sant Pere (7'50-22'90€/Kg), el besuc (3'90-30€/Kg), la voga (1-2'90€/Kg) i atenció al dot, pràcticament similar al mero, a 9'80-15'80€/Kg i la llisa, que confondríem perfectament amb un llobarro!
····
L'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó parlen de l'abstenció a les europees i comenten com d'allunyades estan les institucions i activitats de la Unió Europea. A més a més, ens visita la doctora hematòloga Olga Ramon, que ens parla de les captacions de sang. La tercera píndola ens la prenem justament quan hi ha una important capta a l'Hospital d'Igualada.
··············
El programa l'acabem amb el post-it, on la Monste Candàliga ens hi anota totes les activitats d'avui i demà a la biblitoeca: barrufacinema aquesta tarda amb la projecció de "Madagascar 2", la presentació del nou llibre de Bernabé Dalmau i un nou punt dels lectors al voltant de la mirada a les dones del Tibet. A més a més ens convida a córrer per participar a la flama del canigó i ens convida a ajudar a ajudar a Càritas. Dissabte ha muntat un festival benèfic.

* Cançó del dia: "Silly really" (Per Gessle)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe175.mp3