11/06/2009 - de festa major, al barri Montserrat

Avui fem el primer cafè del dia amb el president de l'Associació de veïns del barri Montserrat, Emili Garcia i també amb la Francisca Hornas, el dia abans que el locutor Justo Molinero visiti per primera vegada la comarca en motiu de la Festa Major del barri.
··········
El Ramon Prat ens ensenya com podem millorar la salut dels peus a l'estiu. Aprofitar la platja per córrer fa treballar més aquesta part del cos, massa oblidada. Agafar sorra amb els dits dels peus mentre es fa footing (a l'estil de pala excavadora) ajuda a millorar l'estat dels dits dels peus, que a diferència dels de les mans, estan atrofiats. El Ramon ens convida a anar a la zona del S'agaró; pel tipus de sorra, una mica granulada, és més òptima per la pell.
················
El Toni Cortés i el Jordi Quintana la fan petar al quiosc 103.2. El primer va tranquil per l'autovia, i el segon considera que si n'hi ha, és per córrer. Comparteixen, però, les sensacions de fòbia als actes de foc que s'estan imposant. Tots dos són partidaris de recuperar l'estil tradicional de gaudir de la festa.
·····
Finalment, la Montse Candàliga ens avança l'escenari d'avui: taller d'Òpera a l'Ateneu (20:00h), presentació del llibre "El molí de l'abadia i els seus Moliners (segle XIX-XX)", de Pere Pascual, Magí Puig, Josep Riba i la participació de Joan Caballé i Carme Farreras, a les 19:30h al Museu d'Igualada, i de la festa de Càritas: ajuda'ns a ajudar, de dissabte a les nou a l'Ateneu.

* Cançó del dia: "Llamando a la tierra" (M-Clan)

--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe177.mp3