15/06/2009 - com està l'Anoia?


Avui fem el primer cafè del dia amb la coautora de l’informe territorial de la província de Barcelona, l'Elisabet Viladecans. Un estudi que fa cada any la Diputació i la cambra de comerç de Barcelona, sobretot en l’àmbit econòmic.
···············

A més a més, el Jordi Quintana ens destaca el Pau Gasol, campió de l'NBA amb els Lakers. Repassa tota la història de l'esportista català. I d'altra banda, l'Àngel Ruíz ens anota una nova entrada del diccionari televisiu: la BÍBLIA. A la bíblia s'explica l'esquelet d'una sèrie o programa de tele, perquè tothom, guionistes i productors, pugui fer-se una idea de com serà el producte. A més a més, ens fa una anàlisi de les sèries televisives: House, amb 81 milions d'espectadors, és la sèrie més vista. Per contra, "Unidad Central Operativa" (TV1) té tan poc èxit que només se n'ha emès tres episodis. Aquest dijous, enlloc de la sèrie s'emetrà per enèssima vegada "Pretty Woman". Tampoc en té "La chica de ayer" (Antena 3) que abandona també les pantalles. L'Àngel acaba parlant de "Padres forzosos" una antiga sèrie que ara arribarà a la gran pantalla amb John Stamos.
·····
Finalment, la Montse Candàliga anota al post-it del programa una nova xerrada de l'AUGA, la conferència "La televisió sense fronteres", un acte de paranoia accions que es farà demà a les vuit del vespre a la sala de socis de l'Ateneu i que abordarà la situació de la televisió catalana al País Valencià i a la Catalunya nord.

* Cançó del dia: "On the beach" (Chris Rea)


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe 179.mp3