16/06/2009 - l'ou para de ballar

Avui fem el primer cafè del dia amb el president de l'Associació de Veïns del Barri de la Font Vella, Joan Sallés, que ens explica de quina manera preparen l'ou com balla cada any per Corpus.
·······
A més a més, el Jordi Vila ens proposa petits mol·luscs per fer un bon pica-pica abans de dinar. Tots ells molt econòmics i variats: cargol punxenc, cargolí, petxina pelegrí (conxa de Santiago), l'ostra, l'ou ratllat, la rossellona, la tallarina i la cloïssa. Una gran varietat a la peixateria del Jordi Vila.
··········
El Francesc Vilaprinyó i l'Eva Ripoll la fan petar al quiosc 103.2, aeroports, aeròdroms, conflictes a l'Iran, i una fixació desmesurada amb el Pau Gasol! Acabem amb una qüestió: per què a l'escola els nens juguen més a futbol i les nenes a bàsquet?
·····
La Sara Martín ens parla de la penedesfera, després de la trobada que es va fer al Vendrell, i la Montse Candàliga ens anota al post-it del programa la xerrada: la televisió sense fronteres, que abordarà la situació de TV3 al País Valencià. (Ateneu, avui a les 20.00h) i la pantalla oberta amb la projecció "Nosotros alimentamos al mundo" (Ateneu, demàa les 20.00h)

* Cançó del dia: "Al mar" (Manel)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe180.mp3