cap a classe!

__de vuit a nou...
acompanyem al Marc, la Jana i la Júlia Homs Sanou al primer dia d'escola. Anem a casa seva, hi va el Jordi Cuadras, esmorzem amb ells, i ens n'anem a la seva classe del col·legi Maristes saludant a una professora, l'Assumpció.
El Jordi Quintana aprova amb bona nota, i li diu col, als 2.600 i escaig arenyencs, els habitants d'Arenys de Munt per haver acollit el referèndum d'aquest diumenge. Grupúscul, el suspès, és per la tennista Serena Williams, que va dir a una jutge de línia que la materia.
··L'Edmon Bosch fa de periodista per un dia i ens explica com va anar el concert que Jordi Savall va fer a Andorra dimarts passat. Finalment, el Jordi Quintana destaca el pierenc del Moto Club Igualada, Toni Bou, que ha tornat a guanyar el campionat del món de trial.
 
>>per descarregar-te la primera hora de "El primer cafè" (08-09h) fes clic aquí:
cafe205(1).mp3

__de nou a deu...
la psico-pedagoga Assumpta Busquets ens dóna diferents consells per afrontar els primers dies d'escola, l'Eva Ripoll i la Montse Sanou recorden la seva època de bata de ratlles, mocador penjant de la butxaca i entrepà de paper d'alumini. El Jordi Cuadras continua acompanyant al Marc, la Jana i la Júlia, i l'Àngel Ruíz ens parla de la tele! "Somos cómplices", amb J.R., substituirà "Vaya par" a Antena 3. "Flash forward", de JJ.Abrahams, està cridada a ser la substituta de "Lost" a la ABC. Al cap de poques setmanes la tindrem a Cuatro. Ens explica també el greu error de Telecinco emetent un fragment del partit de bàsquet que estava emetent en directe La Sexta i del remake de "V" que farà la ABC:
banda sonora d'avui:
>>per descarregar-te la segona hora de "El primer cafè" (09-10h) fes clic aquí:
cafe205(2).mp3